SLA HAARLEMMERDIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 205 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlemmerdijk. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2024 om 14:05 It's not ok to put that amount of sugar in savory food. It should come with a health warning. I'm a diabetic and I only had a few bites because I could taste that it was too sweet, but my blood sugar went through the roof!
16 jan 2024 om 15:21 the bowl seemed half full
12 jan 2024 om 21:17 Kleinere portie dan normaal met meerdere onjuiste of missende ingrediënten
12 jan 2024 om 15:00 Het was echt een kleinere portie dan normaal... erg jammer!
10 jan 2024 om 18:57 Zal wel weer van de Westerstraat zijn, deze levering. Krijgt daar nooit wat je besteld. Ik ben voorlopig weer genezen van SLA. Bezorging was snel, vriendelijke jonge man!
16 dec 2023 om 19:47 Delicious
8 dec 2023 om 14:30 Salad was amazing, thanks!!
5 dec 2023 om 21:47 Geweldige sla met volkorenrijst, misosaus, broccoli en bloemkool en ingelegde ui. Perfecte combinatie en goeie portiegrootte. Ik ben fan!
5 dec 2023 om 21:29 This was not a good experience. Sauce was all over, requested as separately :-(
1 dec 2023 om 7:01 Mijn adres klopte niet in jullie systeem de bezorger kon het niet aan de deur afleveren. Had nog de extra details erbij gezet , woon op een schip. Bij de volgende bestelling zal het dan waarschijnlijk weer zo gaan wat wel een reden wordt om niet meer
3 nov 2023 om 19:09 My Winter Ceaser salad was amazing and contains everything I crave on a cold day (especially KALE omg yes). It was a little salty but that could be me. Delivery was as timely expected.
3 nov 2023 om 11:05 Very fresh and healthy ingredients. The dressing was horrible.