SLA HAARLEMMERDIJK

Recentebeoordeling


4 sterren uit 217 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Haarlemmerdijk. Meer weten? Ontdek meer

25 apr 2024 om 14:19 De sla was heerlijk vers. Salade smaakte goed! Heel tevreden!
21 apr 2024 om 22:52 De dressing zat door de salade terwijl ik gevraagd had die apart te houden. De extra’s, zoals extra groente, die ik erbij had besteld zijn niet geleverd. Alle kosten bij elkaar opgeteld, is de prijs echt te hoog voor wat je ervoor terugkrijgt.
21 apr 2024 om 18:12 €16 for a salad that filled maybe a 1/3 of the bowl, compared to a full bowl when purchased in store. Courgette noodles were soggy, ingredients didn’t taste fresh.
4 apr 2024 om 21:10 Super lekker!
30 mrt 2024 om 18:31 De warme bowl was meer koud dan warm.... in de saladebowl zat erg weinig dressing en de zoete aardappel was mega hard. De porties waren dan wel heel ruim! Normaal erg tevreden met SLA hoor! Bezorgtijd was 35 min en dit was helemaal ok voor ons!
27 mrt 2024 om 14:14 One of my favorite place. The girl are always helpful and very skilled, even when is super busy they do them best to serve everyone nicely. Thank you very much.
24 mrt 2024 om 22:47 I spent 20+ € in 2 side dishes (lentil soup and shakshuka) plus a dessert (1 bliss ball). The two sides came in pots so small that seemed like small ice cups. When I looked at it I felt I had thrown the 25 €! The shakshuka was not what I expected :(
18 mrt 2024 om 10:03 Was wel koud, de smaak viel wel tegen. De Japanse gestoomde groenten waren niet echt gestoomd. En het was best wel zoutig ?? Zat ook niet zoveel in. Voor de rest was het wel prima, had wel meer verwacht voor de prijs
6 mrt 2024 om 21:02 Got here fast and was a good dinner
25 jan 2024 om 14:05 It's not ok to put that amount of sugar in savory food. It should come with a health warning. I'm a diabetic and I only had a few bites because I could taste that it was too sweet, but my blood sugar went through the roof!
16 jan 2024 om 15:21 the bowl seemed half full
12 jan 2024 om 21:17 Kleinere portie dan normaal met meerdere onjuiste of missende ingrediënten