SLA AMSTERDAM HAARLEMMERDIJK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 142 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij SLA Amsterdam Haarlemmerdijk. Meer weten? Ontdek meer

21 nov 2022 om 12:31 Eten was lekker, maar portie was jammer genoeg kleiner dan wat ik ken van een andere SLA's...
12 okt 2022 om 20:16 zonder bericht of reden is mijn eten bijna 1,5 uur later gebracht, de saus ten onrechte apart en ingredienten die missen.
10 okt 2022 om 18:38 Delivery was great. Food was average. I ordered the chili sin carne. It was bland and undercooked. Did not meet my expectations. They had also forgotten to add the creme fraiche. Perhaps their salads are better.
6 okt 2022 om 14:41 Did a pre-order and it still arrived 75 minutes late, food was good as always and well packed
4 okt 2022 om 22:54 Bezorgtijd bijna 2,5u. Restaurant gaf aan dat het al lang klaar stond om opgehaald te worden. Na contact met thuisbezorgd duurde het nog 45min voor we eten hadden, terwijl de origineel beloofde bezorgtijd slechts 20-30min zou bedragen..:
3 okt 2022 om 20:00 Bezorging super langzaam, 90 min ipv beloofde 35-45 min, kon de bezorgen in kwestie niets aan doen natuurlijk en SLA ook niet maar thuisbezorgd als concern zelf wel
6 sep 2022 om 18:23 My favorite place for salads :)
6 sep 2022 om 9:31 Healthy delicous food ! Girls they are amazing helpful and always welcoming.
21 aug 2022 om 17:20 Always rhe best !
9 aug 2022 om 19:10 top
13 jul 2022 om 15:29 niet gekregen wat er is besteld. vervolgens niet mogelijk om contact te krijgen
13 jun 2022 om 21:48 Zit heel weinig in de bak en zag eruit alsof het door de kamer gesmeten was, slordig en onfris! Ik heb voor een halfe avocado betaald en ik krijg een kwart, die hard is met zwarte plekken. Ik heb nieteens de groente gekregen die ik heb gekozen!!